Trend Marketing Group

   
 

Ben je ondernemend, kijk je breder dan je huidige branche, sta je open voor verandering en zie je een hoog inkomen als uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Wat doet Trend Marketing Group?

Trend Marketing Group heeft, in samenwerking met een multinational, de problemen binnen traditioneel zakendoen voor zichzelf opgelost. Wij richten ons op de trends in de markt en maken gebruik van het medium Internet om internationaal omzet te kunnen genereren.

Als ondernemers bouwen we vanuit onze marketingactiviteiten een consumentenbasis op die momenteel ruim een miljoen klanten telt met een wereldwijde omzet van 500 miljoen euro per jaar.

Onze core business bevindt zich in de welzijnsindustrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Deze markt bedraagt momenteel zo'n 250 miljard euro op jaarbasis in Europa en groeit in de aankomende 7 tot 10 jaar met 500%. Daarnaast richten wij ons ook op andere trendmarkten zoals wijn en VOIP (voice over internet protocol).

Ons uniek marketingconcept is een mix van een aantal bijzonder krachtige marketinginstrumenten waarbij we onder andere gebruik maken van e-commerce, mond tot mond reclame en try before you buy.

Voor nationale en internationale expansie zijn wij geïnteresseerd in (potentiële) ondernemers, die verder willen kijken dan traditioneel zakendoen en geïnteresseerd zijn in de zakenlijke mogelijkheden die e-commerce biedt.

Interesse gewekt? Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken.